Hálózatépítés és Üzemeltetés

Szolgáltatás

Szakembereink nem csak a kis otthoni hálózatok kezelésében jártasak, de igazán nagy komplex menedzselt hálózati rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében, valamint oktatásában is nagy tapasztalattal rendelkeznek.

       Hálózat kiépítése végpontokkal, hálózati eszközök beüzemelésével, a helyszíni bejárás után az igényeknek megfelelően.

      Akár meglévő rendszerek bővítése, átalakítása minőségi eszközökkel, garanciával. Kész rendszerek üzemeltetése és karbantartás

Akár kiépítésről van szó, akár meglévő rendszer ellenőrzéséről, minden esetben munkánkat céleszközökkel teszteljük, hogy 100%-os rendszert adjunk át, melyre hosszú távú garanciát vállalunk!

   Vannak cégek, akik csak a kinézetre mennek; Szépen rendezett kábelek, színes vezetékek, minden kötegelve, de ha egy igazán gyors közbelépés szükséges a hálózatba, azt megakadályozzák.

   Mások a modern és ultragyors megoldásokra esküsznek, néha megmagyarázhatatlanul túlméretezve, felesleges erőforrásokat igénybe véve terveznek, majd ténylegesen ezeknek a rendszereknek csak töredékét használja az adott Cég.

   És vannak, akik csak és kizárólag a legmagasabb biztonságot figyelembe véve akár már a mindennapi munkát és produktivitást akadályozva tervezik meg és üzemeltetik a hálózatot, ezzel állandó bosszúságot okozva.

Pedig ezek nem zárják ki egymást. A PRO-IP Informatika szakemberei, minden rendszernél maximálisan figyelembe veszik a Cég igényeihez mérten a legmagasabb biztonságot, a leggyorsabb és modernebb hálózati megoldásokat, a kiváló jelerősségeket, a szükséges bővítési lehetőségeket és a szakszerű esztétikumot is! Így biztosítva, hogy az IT hálózata csak erőssége legyen Cégének.

Rendkívül nagy partnerkapcsolatainknak köszönhetően szinte bármely márka bármely típusát segítünk beszerezni és beüzemelni. Legyen szó kommerz SOHO (Small Office – Home Office, azaz nem nagyvállalati vállalkozás ill. azoknak szánt megoldások) eszközökről; ASUS, TP-Link, Xiaomi, HUAWEI, D-Link stb. Vagy komolyabb Enterprise szintű menedzselhető gyártókról; MikroTik, CISCO, Fortinet stb. Mindenben rendelkezésre állunk, a beszerzéstől indulva, egészen a hálózat átadásáig.

Akár teljes wireless (vezeték nélküli) rendszerben gondolkodik, akár hibrid megoldásban (vezetékes és vezeték nélküli),  gondosan megtervezzük az igényeihez mérten elképzelését, majd mindent egyeztetve kiépítjük. Legyen szó sok AP-s (Access Point- hozáférési pont) hálózatról és/vagy menedszelhető vezeték nélküli megoldásról esetleg jogosultságkezelésekről rövid határidővel minőségi megoldást kap! Rendszerére akár kérhet folyamatos üzemeltetést is!