IP Kamerarendszer Telepítése és üzemeltetés

Szolgáltatás

A hálózattervezés, kiépítés és üzemeltetésben szerzett tapasztalatainknak köszönhetően az IP kamerarendszerek ismereteinek elsajátítása már rutin volt a PRO-IP Informatikának. Így pár évvel ezelőtt, amikor az első nagyszabású rendszert megterveztük és kiépítettük, rendkívül rövid határidőn belül egy máig hibátlan automatizált rendszert adtunk át. Azóta már ezekkel a rendszerekkel is mindennap dolgozunk, így tudjuk, nincs megvalósíthatatlan kérés.

     A PRO-IP Informatika szakemberei nagy tapasztalatot sajátítottak el az IP kamerarendszerek kiépítésében és üzemeltetésében is. Van ahol a rendszer saját hálózati erőforrásokkal kell, hogy ellátva legyen és van ahol a meglévő hálózatot kell bővíteni kép- és/vagy hangrögzítéssel. Bármelyikről is legyen szó, rendelkezésre állunk és a leghatékonyabban segítünk megvalósítani elképzelését.

     Úgy tervezzük meg a kért rendszereket, hogy bármikor szükség lenne a rendszer bővítésére, gyorsan biztonságosan és átláthatóan meg lehessen valósítani, rendkívül költséghatékonyan.

     Ahol a külső elérésre is szükség van és esetleg előfeltételek nem állnak rendelkezésre, segítünk lebonyolítani az ügymenetet, hogy minél gyorsabbankihasználhassa teljes rendszerét. Amennyiben távfelügyelet is szükséges, abban is tudunk segíteni.

     Lehet irodaház, vagy raktárudvar, a környezetnek megfelelő eszközökkel építjük ki az archíválásra is képes kameraendszert. Vandálbiztos berendezések is rendelkezésére állhatnak.

     Ahol nem megoldható a teljes vezetékrendszer kiépítése, esetleg esztétikai, vagy egyéb okai vannak, kiválló mínőségű vezeték nélküli térmegfigyelő rendszer kiépítését is megtervezzük valamint megvalósítjuk. Bármely megoldásról is van szó a PRO-IP Informatikára minden esetben támaszkodhat.