Számítógép szerviz

Szolgáltatás

Mint minden területen, az informatikában is meg lehet növelni eszközeink élettartalmát és le lehet minimalizálni a meghibásodást, de még így elkerülhetetlen, hogy műszaki berendezéseink elromoljanak. Sajnos ez igaz a számítógépekre, notebookokra és szerverekre is. Ám szerencséjére az infomratikai eszközeinek javítására is felkészült a PRO-IP Informatika. Rövid határidőkkel, kedvező árakkal vállaljuk IT eszközök teljeskörü szervizelését.

     A PRO-IP Informatika szakemberei jól felszerelt saját szervizben javítják a szükséges eszközöket kiemelkedő hozzáértéssel és precizitással.

     Minden általunk beépített alkatrészre vagy javított eszközre egy év garanciát vállalunk, munkától függetlenül. Így tudja, ha a PRO-IP Informtikára bízza, akkor az eszköze biztos rendben lesz.

     Ha eszközére még gyártói garancia van, partnerszerződés esetén, kérésére lebonyolítjuk az egész ügymenetet, hogy ezzel Önnek időt és energiát spóroljunk meg.

     Minden esetben munkalap kíséretében folyamatos tájékoztatást kap eszköze szervizeléséről. A várható költségekről előre tájékoztatjuk, hogy ne legyenek meglepetések és pontosan tudjon számolni. Az adott javítást csak akkor kezdjük el, ha Ön tényleg megrendelte.