Rendszer Üzemeltetés

Szolgáltatás

Egy valóban elkötelezett és professzionális csapat áll majd rendelkezésére, hogy cégét a leghatékonyabb szintre emelje, amennyiben minket választ.

Teljes IT struktúra üzemeltetése a munkaállamosoktól kezdve a szerverekig és tűzfalakig, a hálózati megosztásoktól kezdve a felhasználói fiókokig. Jogosultságok kezelése, fájlrendszerek kialakítása, hálózati nyomtatórendszer megtervezése és kialakítása. Fogyóeszközök beszerzése, kábelrendezés és eszközök külső belső tisztítása.

Ügyfélszolgálat több médiumon keresztül, hogy minél gyorsabban jelezni tudja felmerülő problémáit. E-mail, telefonon, Skype, webes hibabejelentés, de akár Facebookon is értesíthet bennünket. A sok felületnek köszönhetően, bármely rendszere is hibásodott meg, van alternatíva, hogy az információ eljusson hozzánk és mi annál gyorsabban cselekvőképesek legyünk.

Ezeket akár távolról is orvosolni tudjuk, de sürgősségi kiszállásra is van lehetőség, hogy ne legyen kiesés cége működésében.

Rendszerüzemeltetés csomagunkba a folyamatos rendszerfelügyelet is bele tartozik, amin belül eszközeit naprakészen tartjuk és hardvereszközeiket teszteljük és időben jelezzük az eszközavulásokat. Így minimalizáljuk a hibalehetőségeket.

Új és használt garanciális minőségi eszközök beszerzése, beüzemelése. Egyedi igényekre szabott rendszerek megtervezése és kiépítése. Mindegy, hogy egy munkaállomásról, szerverről, vagy egy gamer rendszerről van szó. Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk megvalósítani minden igényüknek megfelelő elképzelésüket.

Egyeztetünk Önnel, árajánlatot adunk, majd elfogadása után beszerezzük a megrendelt eszközöket, kiszállítjuk az előre meghatározott szállítási címre, de akár kiszállítást követően azonnal be is üzemeljük az eszközöket, megrendelőnk kérésére.

Rendszerek előkészítése távfelügyeletre, így helyszíni jelenlét nélkül is ellenőrizhető a rendszer így azonnal információt kapunk esetleges hibákról. Ügyfélszolgálati bejelentés alapján sürgős kérések szinte azonnal teljesíthetők, akár felhasználói fiókok gyors létrehozása módosítása miatt, vagy csak ha egy gyors segítő kézre szükség van.

Ezzel a megoldással a hibákat nem utólag oldjuk meg, hanem lehetőség van megelőzni, így a legfontosabb szolgáltatásokban ne legyen leállás egy vállalat életében. Ennek köszönhetően Ön sem fog hibát érezni, mert mielőtt bekövetkezne, értesítjük Önt és a szükséges lépéseket megtesszük.

Amennyiben rendelkezik cége saját rendszergazdával ám a felmerülő problémák kezelésére már kevesek az erőforrásaik, úgy kiegészítő szolgáltatásként is megrendelhetik tőlünk a csomagot. Így összedolgozva, rendszere több vonalon is védve lesz.

         Meglévő rendszer fejlesztésére, egyedi igények megvalósításához, vagy csak hogy gördülékenyen és hatékonyan támogassa vállalkozását IT rendszere, keressenek minket bizalommal.

          Segítünk megtervezni/átszervezni a leginkább költséghatékonnyá, ám mégis dinamikusan működővé az egész IT struktúrát. Modern XXI. századi megoldásokat javaslunk, hogy cége műszaki háttere is Önökkel együtt fejlődhessen.

           Akár többlépcsős fejlesztési stratégiát is előkészítünk, meghatározott időközönkénti IT auditokat tartva, hogy anyagilag is meglehessen tervezni egy ehhez hasonló beruházást.

           Hogy ne kelljen megállnia a munkába, ha szervizelni kell eszközét, szerződött partnereinknek, a javítás időtartalmára csereeszközt tudunk biztosítani, ha igényt tart rá, helyszíni beüzemeléssel, így megkönnyítve a munkanapokat.

            Megbízható, gyors cseregép áll rendelkezésére anélkül, hogy önnek be kellett volna ruháznia egy új munkaállomásra.

            Miután a szükséges javítást elvégeztük, az eszközöket rövid időn belül visszacseréljük, így a kiesés lecsökken a minimumra.

Minden Partnerünk egy személyes kapcsolattartót kap, aki naprakész a Cégével kapcsolatban, levezeti az aktuális ügymeneteket, felügyeli a rögzített hibajegyeket és készséggel a rendelkezésére áll, hogy IT rendszerével kapcsolatban mindig tudjon kire támaszkodni!