Teljes IT struktúra üzemeltetése a munkaállamosoktól kezdve a szerverekig és tűzfalakig, a hálózati megosztásoktól kezdve a felhasználói fiókokig. Jogosultságok kezelése, fájlrendszerek kialakítása, hálózati nyomtatórendszer megtervezése és kialakítása. Fogyóeszközök beszerzése, kábelrendezés és eszközök külső belső tisztítása.

Ügyfélszolgálat több médiumon keresztül, hogy minél gyorsabban jelezni tudja felmerülő problémáit. E-mail, telefonon, Skype, webes hibabejelentés, de akár Facebookon is értesíthet bennünket. A sok felületnek köszönhetően, bármely rendszere is hibásodott meg, van alternatíva, hogy az információ eljusson hozzánk és mi annál gyorsabban cselekvőképesek legyünk.

Ezeket akár távolról is orvosolni tudjuk, de sürgősségi kiszállásra is van lehetőség, hogy ne legyen kiesés cége működésében.

Rendszerüzemeltetés csomagunkba a folyamatos rendszerfelügyelet is bele tartozik, amin belül eszközeit naprakészen tartjuk és hardvereszközeiket teszteljük és időben jelezzük az eszközavulásokat. Így minimalizáljuk a hibalehetőségeket.

rendszeruzemeltetes