PRO-IP Informatika kft

Rólunk, és céljainkról

2018-ban a PRO-IP Informatika cég egy átalakulással jött annak érdekében létre, hogy ügyfeleinknek az informatika megoldást és támogatást jelentsen az üzletmeneteikben, legyen az akár informatikai infrastruktúrák kialakítása, akár azok üzemeltetése. Cégünk azonban akár az „informatikai kezdetektől” támogatja vállalkozásaikat honlapjuk megszerkesztésétől arculatuk, logójuk megtervezésig. Úgy gondoljuk, az informatikai eszközök akkor hasznosak az Önök számára, ha munkájukat észrevétlenül és hatékonyan tudják támogatni úgy, hogy minden pillanatban hasznos erőforrásként képesek a rendelkezésükre állni. Így cégünk nem csak a különböző informatikai eszközeik beszerzését, de azok professzionális üzemeltetését is vállalja magas rendelkezésre állással.
 
Mindezek alapján cégünk eltökélt célja, hogy a sok éves integrált és sokrétű informatikai tapasztalatainkra építve támogassuk üzleti vállalkozásaikat oly módon, hogy az Önök igényeit a legfejlettebb informatikai megoldások, technológiai eszközök támogassák lokális és felhő alapon egyaránt.
 
Cégünk a különböző hardver és szoftver eszközöket is tartalmazó infrastruktúra megoldások tervezésén és megvalósításán keresztül szeretné partnereinek biztosítani üzleti céljaiknak elérését, ügyfeleik elégedettségének megszerzését. Csak ez biztosíthatja számunkra azt, hogy elégedett partnereink legyenek, s minél több ügyfelünk kívánja hosszú távon szolgáltatásainkat igénybe venni.

 

2022

Megújul a PRO-IP Informatika.

2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2018

Megalakult a PRO-IP Informatika Kft.

Wallpapper02

2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2019

Bővulnek szolgáltatásaink:

  • FTP Mentés
  • Webshop
  • Felhőszolgáltatás