Szerverek beszerzése, egyedi konfigurációk elkészítése, szerver operációsrendszerek telepítése, karbantartása. Komplex rendszerek megtervezése és kivitelezése adatmentéssel, akár külső FTP tárhely biztosításával az adatok biztonsága érdekében. Active Directory környezet megtervezése, kialakítása és üzemeltetése. Exchange levelező rendszer megtervezése, kivitelezése valamint üzemeltetés és karbantartás. Fájl szerverek és NAS-ok megtervezése, kivitelezése és karbantartása. Régi rendszerek migrálása az új rendszerre. Távfelügyelet és komplex rendszerkarbantartás havi kereten belül.

Ingyenes rendszerfelmérés és tanácsadás az esetleges bővítési lehetőségekre, javításokra és hibaelhárításra meglévő ügyfeleinknek.  Leendő partnereink számára, kedvező áron segítünk a legköltséghatékonyabb, ám mégis a vállalkozásuknak legmegfelelőbb IT rendszer kialakításában.

Rendszerek automatizálásának kialakítása, meglévő rendszerek, AD-k és Fájl Szerverek újragondolása és letisztítása, vagy akár teljes átszervezése, hogy átlátható, biztonságos és gyors informatikai rendszerrel támogassuk vállalkozását.

server