Szerver Üzemeltetés

Szolgáltatás

Egy valóban elkötelezett és professzionális csapat áll majd rendelkezésére, hogy cégét a leghatékonyabb szintre emelje, amennyiben minket választ.

Szerverek beszerzése, egyedi konfigurációk elkészítése, szerver operációsrendszerek telepítése, karbantartása. Sok partnerrel és nagykereskedéssel állandó kapcsolatban vagyunk, hogy a lehető leghatékonyabban és legkedvezőbben megtaláljuk a cégéhez optimalizált szervert, szervereket.

Komplex rendszerek megtervezése és kivitelezése adatmentéssel, akár külső FTP tárhely biztosításával az adatok biztonsága érdekében. Active Directory környezet megtervezése, kialakítása és üzemeltetése. Exchange levelező rendszer megtervezése, kivitelezése valamint üzemeltetés és karbantartás. Fájl szerverek és NAS-ok megtervezése, kivitelezése és karbantartása. Régi rendszerek migrálása az új rendszerre. Távfelügyelet és komplex rendszerkarbantartás havi kereten belül.


Leendő partnereink számára, kedvező áron segítünk a legköltséghatékonyabb, ám mégis a vállalkozásuknak legmegfelelőbb IT rendszer kialakításában.

Rendszerek automatizálásának kialakítása, meglévő rendszerek, AD-k és Fájl Szerverek újragondolása és letisztítása, vagy akár teljes átszervezése, hogy átlátható, biztonságos és gyors informatikai rendszerrel támogassuk vállalkozását.

Ingyenes rendszerfelmérés és tanácsadás az esetleges bővítési lehetőségekre, javításokra és hibaelhárításra meglévő ügyfeleinknek.

Amennyiben nincs rendelkezésre álló szabad kapacitása a szervereinek üzemeltetésére, segítünk kialakítani a megfelelőt, vagy megtaláljuk Önnek a távszerver elérésre a leghatékonyabb helyet. Külső helyszínen való elhelyezésnél teljes mértékben kiépítjük a legbiztonságosabb eléréseket, az Ön adatainak biztonságát folyamatosan figyelembe véve.